Interprovinciale match 2016

In een zonovergoten Woluwe hebben onze atleten hun provinciekleuren met verve verdedigd. Helaas in schril contrast met de organisatie waardoor we gedurende de hele dag verstoken bleven van enige tussenstand en een uiteindelijke eindstand. Na een nachtje slapen verscheen deze uiteindelijk toch met een schitterende 2e plaats in het totaalklassement én 2 deeloverwinningen bij zowel de scholieren meisjes als jongens. Een bijzondere prestatie dankzij de inzet van alle atleten, begeleiders, juryleden en medewerkers. Proficiat daarvoor!

De langverwachte uitslag en een fotoreportage door Sven Janssens zijn in de links terug te vinden. (Bedankt Sven!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.