Info-moment PK aflossingen 27/08/2017

Het PCJ Vlaams Brabant ziet het PK Aflossingen van 27 augustus 2017, georganiseerd op de piste van ACP in Gooik, als een info-moment om alle specifieke reglementering en technische aspecten van deze mooie discipline nog eens op een rijtje te zetten. Hoe correct aflossen, welke belijning, kortom alles wat er mee te maken heeft zal zowel theoretisch als praktisch de revue passeren. Het jury-korps zal deze gelegenheid alvast ten bate nemen om dit kampioenschap op de spreekwoordelijke wieltjes te laten verlopen. Het info-moment start 1h30 voor de start van de wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.