Interprovinciale match 2017

Het moet zijn dat de atletiekgoden Vlaams Brabant niet goed gezind waren deze editie. Na een reeks forfaits in de aanloop naar deze wedstrijd moesten we vandaag ook nog enkele blessures optekenen waardoor onze al gehavende ploeg niet echt zijn kansen kon verdedigen. Aan de inzet en spirit van alle aanwezige atleten zal het zeker niet gelegen hebben maar uiteindelijk moesten we tevreden zijn met een 7e plaats in de totaalstand. Een welgemeende dank aan alle atleten, juryleden, trainers, medewerkers en supporters om deze marathonzitting mee tot een goed einde te brengen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.